>
Blogging Începuturi

De ce am dorit să scriu ? ♡

februarie 14, 2019 Raisa

” Orice poveste își are locul într-un jurnal care nu este roz.”


 

   Totul a început pentru mine când am vrut să fiu liberă. Am vrut să fiu ascultată, pentru că oamenii văd în general doar o singură parte a unei  povești. Am vrut să fac ce îmi place, de aceea am ales să scriu.
   Mă numesc Raisa și am 20 de ani. Sunt în floarea vârstei, dar nu în floarea maturității. Cine mă cunoaște mai bine ar putea spune diverse lucruri despre mine, clasându-le după culori : de la alb, la negru. Sunt aici să spun nu numai povestea mea, ci a tuturor celor care se regăsesc în ea.


 Mulți m-au întrebat de ce nu fac vlog. Răspunsul e simplu : pentru că mie mi-au plăcut literele de când mă știu. Reușeam să mă exprim mult mai bine în scris. Nu pot privi o cameră și să vorbesc cu ea ca și cum ar avea suflet. Nu îi condamn pe cei care fac asta, dar paginile au prins suflet în mâinile tuturor cititorilor, inclusiv în ale mele.
   Cărțile sunt cea mai mare pasiune a mea și această pasiune mă face să fiu eu. Sunt studentă a Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, un loc în care, mulți ar spune, timpul tău liber se spulberă. Poate că este așa, însă nu am lăsat facultatea să îmi acapareze toată viața și categoric nu am renunțat la lucrurile care mă fac cu adevărat fericită.
   Pe lângă cărți, o altă mare pasiune a mea este arta. Cândva mă numeam creator de artă, însă în zilele de azi sunt doar consumator. Îmi place să fotografiez tot ce consider artistic...adică întreaga lume cu fiecare obiect ce intră în curpinderea ei. Fiecare colțișor al galeriei mele este umplut cu fotografii colorate și artistice, nu pentru că le fac eu, ci pentru că arta le îmbrățișează din interior.
 
   Scriu și pentru că aveam nevoie de asta. De un loc unde să nu  mă regăsesc doar eu, ci lumea care mă urmărește. Tot ce este aici va fi scris din suflet, dar și cu mintea pusă la contribuție.  O să exprim prin scris cele mai ascunse gânduri și opinii în care toți ne putem regăsi. Și de asemenea, voi exprima prin scris cealaltă parte a poveștii - cea pe care lumea a fost prea obosită să o mai vadă.

You Might Also Like

3 Curioşi

  1. Buna Raisa ! Ma bucur sa te citesc, mai ales ca urmezi cursurile aceleiasi Universitati prin care a trecut si partenera mea actuala. Sper sa nu te sperii de interventiile mele, deoarece sunt doar un observator, cititor, iubitor de cuvinte si Cuvânt, ce las ici colo câte un mic si neânsemnat gând. :)
    Îti doresc o saptamâna superba, binecuvântata cu liniste si pace sufleteasca !

    RăspundețiȘtergere

Aștept părerea ta! Cu siguranță voi ține cont de ea!

Formular de contact